top of page
  • Foto van schrijverNatioblogs

Official partnership met Empire Sport


Juli 18 , 2021


Search or be Searched.. Een pakkende slogan wat je nieuwsgierig maakt naar meer. En de gelegenheid op meer is exact wat het nieuwe platform jonge talentvolle sporters biedt.


Een hindernis waar de meeste sporters tegenaan lopen ongeacht welke sport je beoefent, is het moment waar jij graag de volgende stap in jou sportcarrière maakt. Dat kan bijvoorbeeld door het maken van de stap naar een BVO. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan..

Empire Sport helpt jou met het investeren in jezelf en jouw carrière en dat kan al met het in kaart brengen en delen van video’s van jouw mooiste acties en doelpunten. Op het platform scharen zich tussen de leden personal trainers/coaches die jou alle facetten kunnen bijbrengen van jou sport, maar ook analisten en scouts die er met de juiste tools voor kunnen zorgen dat de mogelijkheid alleen maar groter wordt zodat jij die stap maakt die je altijd al had willen maken.


'De gelegenheid op meer' dat is exact waar Natioblogs zichzelf in herkend.

Meer diepgang, meer vertrouwd, meer treffend zijn de specerijen waarmee al onze analyses en blogs tot stand komen. Een optelsom is dan gauw gemaakt waardoor de samenwerking met Empire Sport een feit is.

Houdt dan ook onze website(s) in de gaten en meldt je snel aan!

En misschien staat jouw verhaal straks wel bij ons in de spotlight.

94 weergaven0 opmerkingen
bottom of page