top of page
  • Foto van schrijverNatioblogs

''Wij breiden ook in 2023 verder uit!''

Bijgewerkt op: 14 feb. 2023

Februari 13 , 2023Over twee maanden is het zo ver: Natioblogs bestaat dan precies 2 jaar. De website die slechts begon met een blog, groeide uit tot een netwerk van programma's, waaronder Natiovlogs en de Natio Podcast.


Nationetwork

Natio Network is een Nederlands-Surinaams netwerk dat de programma’s Natio Podcast, NatioVlogs en Natioblogs via (social)media met elkaar verbindt. De missie van het netwerk is het meer op de kaart zetten van Noord-Amerikaans, Centraal-Amerikaans en het Caribisch voetbal. Uiteraard spelen de ontwikkelingen en sentimenten rondom het Surinaams nationale elftal een belangrijke rol.

Natio Podcast

Met de komst van onze podcast hebben we een belangrijke stap gezet in de verdere uitbreiding van ons netwerk.‘’Een van onze doelen is het structureel aanhaken bij de top ‘Natio’ nieuws headliners en wij hopen dit op korte termijn te kunnen realiseren’’

SALTO Amsterdam

Een andere belangrijke stap die wij gemaakt hebben is een samenwerking met SALTO Amsterdam.

SALTO valt onder de Publieke Omroep Amsterdam, welke zendgemachtigde is van 3 televisie- en 6 radiokanalen. Hiervan vallen 2 televisie- en 4 radiokanalen onder het public access gedeelte SALTO. De zendtijd op deze kanalen wordt beschikbaar gesteld aan een groot aantal externe organisaties, die zo de gelegenheid krijgen om programma's te maken voor alle Amsterdammers, en hun eigen achterban in het bijzonder. De programma's onderscheiden zich door hun diversiteit, qua onderwerpen, qua format, qua productiewijze, qua doelgroep en qua genre. Het aanbod op de public access kanalen is net zo divers als de samenstelling van de stad en biedt een spiegel van de Amsterdamse samenleving, zowel wat betreft doelgroepen als aandachtsgebieden.


Vanavond om 22:00 uur hebben wij de primeur van een sportprogramma bij SALTO Amsterdam. Elke vier weken breng ik met mijn vaste co-host Raynel Koole een nieuwe aflevering, wat die week een aantal keer uitgezonden wordt op SALTO 1 en SALTO 2.


Uiteraard is de Natio Podcast ook te bekijken/beluisteren via onze Social media kanalen:


Wij waarderen jullie feedback en zullen ons in de nabije toekomst blijven verbeteren. Blijf ons volgen, liken en delen!116 weergaven0 opmerkingen
bottom of page