top of page
  • Foto van schrijverNatioblogs

'Suriname ondanks verlies tegen Mexico wel naar Gold Cup Prelims'
Maart 24 , 2023Mexico staat na een 2-0 overwinning op Suriname op donderdagavond in het F. Essed Stadion, Paramaribo (Suriname) aan kop van Groep A van League A van de CONCACAF Nations League.

De Mexicanen hebben genoeg aan een gelijkspel tegen Jamaica om zich te kwalificeren voor een plek in de CONCACAF Nations League-Finals. Wel heeft Mexico zich met de overwinning op Suriname al gekwalificeerd voor de CONCACAF Gold Cup, terwijl Suriname een ticket heeft bemachtigd voor de Gold Cup Prelims.
De Prelims omvatten de League A-winnaars op de derde plaats (vier teams), de League B-winnaars op de tweede plaats (vier teams) en de League C-groepswinnaars (vier teams).Zeventiende editie

De CONCACAF Gold Cup 2023 is de zeventiende editie van de CONCACAF Gold Cup, het voetbalkampioenschap van Noord- en Centraal-Amerika en de Caraïben. Het aantal deelnemende landen is zestien. De wedstrijden staan gepland voor 26 juni tot en met 16 juli 2023. De Verenigde Staten wonnen het vorige toernooi en is daarmee de titelhouder.
De loting van de CONCACAF Gold Cup 2023 zal plaatsvinden op vrijdag 14 april 2023 vanaf 12:00 uur PT/lokale tijd (15:00 uur ET) in het SoFi Stadium in Inglewood, Californië (Verenigde Staten).


Waar te volgen? De loting is in de hele regio te bekijken op Fox Sports en TUDN | ViX (VS), Televisa | ViX (Mexico), One Soccer (Canada) en ESPN | Star+ in het Caribisch gebied, Midden- en Zuid-Amerika. Voor andere gebieden is het evenement beschikbaar op Concacaf GO, Concacaf Facebook-pagina en Concacaf YouTube-kanaal (allemaal onderhevig aan territoriale beperkingen).


Samenvatting Suriname - Mexico:


1.584 weergaven1 opmerking
bottom of page