top of page
  • Foto van schrijverNatioblogs

‘’Suriname eindigt als winnaar Friendly Tournament’’

Februari 2 , 2022Het nationale voetbalelftal van Suriname heeft onder leiding van de nieuwe bondscoach Stanley Menzo het driehoekstoernooi afgesloten als winnaar.
Nadat er op zaterdag 29 januari mede door een doelpunt van Jamilhio Rigters met 1-0 werd gewonnen van Barbados, werd de wedstrijd van gisteravond tegen Guyana ook winnend afgesloten (2-1). Jamilhio Rigters nam beide Surinaamse doelpunten voor zijn rekening.

De middenvelder van SV Robinhood (Su) wordt bij ‘Natio’ door Stanley Menzo voornamelijk op de linkerflank in de meest aanvallende rol geposteerd. Los van zijn scorend vermogen was hij dan ook met zijn diepgang en succesvolle dribbels een constante plaag voor de defensie en werd dan ook terecht bekroond tot Man Of The Match, al was Ryan Koolwijk met zijn rust en ervaring, zowel met als zonder bal van onschatbare waarde.


Het had niet veel gescheeld en Suriname had het vriendschappelijke toernooi zonder tegendoelpunten geëindigd, totdat de Guyanese aanvaller Trayon Bobb in de 89e minuut het tegendoelpunt maakte.

220 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page