top of page
  • Foto van schrijverNatioblogs

Suriname vs. Bermuda

Mei 17, 2021

In een voorgaand interview heeft bondscoach Dean Gorré al aangegeven dat wij ons niet zouden moeten focussen op het doelsaldo, maar dat het van belang is dat wij alle wedstrijden winnen. Daarmee is dan ook meteen de toon gezet en proef je de overtuiging in tot wat dit bijzondere, historische nationale elftal van Suriname toe in staat is.


De WK Kwalificatie wedstrijd van 4 Juni 2021 tegen de (Gombey Warriors) red. Bermuda wat plaats zal vinden in het Dr. Ir. Franklin Essed Stadion, te Paramaribo Suriname, zal uiterst serieus worden benaderd omdat er in tegenstelling tot de WK Kwalificatie wedstrijd van het Bermudaans elftal tegen Canada, de spelers afkomstig uit de profcompetities er voor de confrontatie tegen Suriname wel bij zullen zijn.


Bondscoach Dean Gorré tempert dan ook de verwachtingen en maakte tevens kenbaar dat een 1-0 overwinning op Bermuda en een 1-0 overwinning op de Canadezen zal voldoen voor de winst van groep B, waarna een tweeluik wacht tegen de winnaar van poule E.

In die poule zitten: Haïti, Nicaragua, Belize, Saint Lucia, en de Turks- en Caicose eilanden.

Op het moment van schrijven staat Nicaragua er qua punten en doelsaldo het beste voor, maar heeft Haïti in tegenstelling tot Nicaragua nog twee wedstrijden tegoed voor het bereiken van de volgende ronde. Vanwege de hogere FIFA Ranking (83) van Haïti is de verwachting dat zij uiteindelijk als poulewinnaar zullen eindigen waardoor zij de volgende tegenstander van Natio zullen zijn mits de groep wordt gewonnen.17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page