top of page
  • Foto van schrijverNatioblogs

‘’Kenneth Paal tekent driejarig contract bij Queens Park Rangers’’
Juni 19, 2022


Na vier seizoenen bij PEC Zwolle vertrekt Kenneth Paal transfervrij naar het Engelse Queens Park Rangers. Paal doorliep de jeugdopleiding van N.E.C. en PSV voordat hij in 2018 naar PEC Zwolle ging.


Bij QPR komt hij onder meer samen te spelen met voormalig PSV’er Jordy de Wijs, die in januari van dit jaar voor een half jaar op huurbasis in de 2. Bundesliga uitkwam voor het Duitse Fortuna Düsseldorf.
‘’Ik ben erg blij en kan niet wachten om met de groep te werken. Ik weet niet hoe het is om buiten Nederland te spelen, dus ik kijk uit naar de competitie, de stadions en de grote wedstrijden. Ik ben bijna 25 en ik voel dat mijn lichaam klaar is om buiten Nederland te spelen. Ik heb altijd gezegd dat ik dit wilde doen, aldus Paal.’’Ook QPR trainer Michael Beale geeft aan in zijn nopjes te zijn met de komst van Paal.‘’Ik ben blij dat we Kenneth bij de club hebben. Hij is een speler die ons veel kwaliteit en veelzijdigheid geeft aan de linkerkant van het veld. Hij komt met een uitstekend cv en, belangrijker nog, met een enorm verlangen om voor onze club te spelen en zijn carrière vooruit te helpen, aldus Beale.’’

197 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page