top of page
  • Foto van schrijverNatioblogs

‘’Ivenzo Comvalius tekent bij Spaanse club’’

Juli 7, 2022Publiekslieveling van het nationale voetbalelftal van Suriname, Ivenzo Comvalius, speelt komend seizoen bij Club de Fútbol Lorca Deportiva (CF Lorca Deportiva). De club komt uit in de Tercera División RFEF, ook wel bekend als Tercera RFEF, is het vijfde niveau van het Spaanse voetbalcompetitiesysteem. Het is onder de La Liga, de Segunda División en de semi-professionele divisies Primera División RFEF en Segunda División RFEF.


De technisch vaardige vleugelaanvaller zat een jaar zonder club en kwam vorig jaar in de tweede divisie van Kroatië uit voor NK Dugopolje. In Kroatië speelde hij 6 wedstrijden waarin hij niet tot scoren wist te komen.

Comvalius maakte in mei van dit jaar nog deel uit van de voorselectie van het nationale Surinaamse voetbalelftal voor de vriendschappelijke interland in en tegen Frans-Guyana, maar mocht vanwege het feit dat hij officieel niet bij een club onder contract stond volgens de FIFA-regels niet voor Suriname uitkomen.

Comvalius liet zijn belangen door de Tevreden Group behartigen om een contract overeen te komen van een jaar met een optie om te verlengen.
1.261 weergaven0 opmerkingen
bottom of page