top of page
  • Foto van schrijverNatioblogs

Interview Nitesh Changoer: ''Ik denk dat ik wel het puzzelstukje ben wat kan klikken''


Augustus 12, 2022


Er is een gigantische pot van spelers die voor het nationale elftal van Suriname uit

kunnen komen, maar welke (toekomstige) speler zal uiteindelijk deel uitmaken van het

elftal waarmee Natio zich voor het eerst in de geschiedenis voor een WK zal

kwalificeren? In ons Youtube-programma Natiovlogs gaan wij in gesprek met een jeugdspeler die op weg is om zijn droom waar te maken. Dit keer hebben wij het oog laten vallen op Nitesh Changoer, die in 2019 de overstap van het Haagse SV RKDEO (Rooms Katholieke Door Eendracht Omhoog) naar het Rotterdamse Excelsior maakte.

We maakten naast het voetbal ook dingen daarnaast bespreekbaar, van zijn favoriete speler tot

wat hij doet in zijn vrije tijd, die hij nauwelijks heeft gezien hij vier keer per week op de club traint, privé trainingen volgt, in het weekend een wedstrijd speelt en ook nog volop studeert.‘’Ik denk dat ik met mijn kwaliteiten Natio U20 wel zou kunnen helpen, aldus Nitesh in een

eerder interview.’’

Door dieper op zijn stelling in te gaan maakte Nitesh kenbaar dat hij wel contact heeft met de

assistent-trainer van Natio, Ryan Koolwijk (tevens ex-speler Excelsior) en gaf hij ons een tipje van de sluier over de ontwikkelingen bij de Natio U20.

Het was heel mooi en ontzettend verfrissend om iemand zo jong te zien met zo’n duidelijke passie voor zijn vaderland waar hij wel is geboren, maar er niet is opgegroeid. Ook is het duidelijk dat Nitesh een mooie toekomst voor zich heeft en wij blijven hem met veel enthousiasme volgen om te zien wat hij de komende jaren zal bereiken.


1.071 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page