top of page
  • Foto van schrijverNatioblogs

Interview Djaier Prijor: ‘’De kans om mijn land te verdedigen grijp ik met beide handen’’

September 20, 2022


Er is een gigantische pot van spelers die voor het nationale elftal van Suriname uit kunnen komen, maar welke (toekomstige) speler zal uiteindelijk deel uitmaken van het elftal waarmee Natio zich voor het eerst in de geschiedenis voor een WK zal kwalificeren? In ons Youtube-programma Natiovlogs gaan wij in gesprek met een jeugdspeler die op weg is om zijn droom waar te maken. Dit keer hebben wij het oog laten vallen op Djaier Prijor, die in 2017 de overstap van het Surinaamse SV Transvaal naar het Belgische Lommel SK maakte.


Ik vroeg hem onder meer naar zijn deelname als 12-jarige op de CONCACAF kampioenschappen met de U17 van Suriname, maar ook naar zijn ervaringen met Lommel SK hoofdtrainer en Arsenal legende, Steve Bould.
Tijdens het gesprek maakte Djaier ook zijn droomclub bekend en vertelde over de indrukken die de club op hem gemaakt heeft toen hij daar eerder dit jaar met zijn club aanwezig was voor een trainingskamp.Ondanks dat Djaier al op zeer jonge leeftijd voor diverse jeugdelftallen van Suriname in actie kwam, is er momenteel nog geen contact met de bond, maar mocht die kans zich voordoen dan zal Djaier die met beide handen aangrijpen.
Het was heel mooi om een van de grootste talenten van België met een behoorlijke dosis volwassenheid te zien die al op zeer jonge leeftijd uit zijn vaderland is vertrokken, maar desonanks het land nog steeds een warm hart toedraagt. Met veel enthousiasme zullen wij Djaier blijven volgen en hopen ook dat hij snel weer de kleuren van Suriname zal mogen verdedigen.578 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page