top of page
  • Foto van schrijverNatioblogs

'Immanuel Pherai genoemd als potentiële versterking Suriname'
Mei 10, 2023Er is een gigantische pot van spelers die voor het nationale elftal van Suriname uit kunnen komen, maar welke (huidige) speler zal uiteindelijk deel uitmaken van het elftal waarmee Natio zich voor het eerst in de geschiedenis voor een WK zal kwalificeren?

Maar voordat het zover is zal uiterlijk 16 mei 2023 bekend moeten worden gemaakt welke spelers mogen hopen op een plekje binnen de selectie van 23 spelers die via de Prelims zal gaan strijden om kwalificatie voor de CONCACAF Gold Cup af te kunnen dwingen.

In de tussentijd hebben wij na een gedegen analyse een lijst van potentiële nieuwe versterkingen samengesteld die zouden kunnen debuteren in deze selectie. In aanloop daarvan zullen wij geregeld een korte analyse van één of meerdere spelers van dat lijstje delen op onze Facebook-pagina en in onze komende uitzendingen bespreekbaar maken.Dit keer hebben wij het oog laten vallen op een sierlijke en dynamische middenvelder die al enkele jaren in Duitsland en furore maakt in de 2. Bundesliga.Naam: Immanuel Pherai

Geboortedatum: 25 april 2001

Geboorteplaats: Amsterdam,Nederland

Leeftijd: 22 jaar

Lengte: 1,75 m

Positie: middenveld-aanvallend

Voet: rechtsKorte geschiedenis

Immanuel Pherai startte zijn voetbalcarrière bij AFC Amsterdam in 2013. Kort daarna stapte hij over naar AZ waar hij tot 2017 bleef.


Daarna stapte hij over naar de jeugdafdeling van Borussia Dortmund. Hoewel hij in het voorseizoen 2020-2021 mocht aansluiten bij de hoofdmacht van deze club, stapte hij toch over naar PEC Zwolle, toen nog eredivisionist.

Het volgend seizoen keerde hij terug naar Dortmund. Bij zijn debuut bij Dortmund II scoorde hij een doelpunt in de 2-1 overwinning op FSV Zwickau. Hij maakte zijn Bundesliga-debuut voor het hoofdteam van Borussia in mei 2022. Een maand later tekende hij een tweejarig contract bij Eintracht Braunschweig in de 2. Bundesliga.

Videobeelden van Immanuel Pherai:Vergeet niet te abonneren 🔔


1.208 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page