top of page
  • Foto van schrijverNatioblogs

''Het doek is gevallen voor het bestuur van de Surinaamse Voetbalbond”

April 29 , 2022Onlangs is het bestuur van de Surinaamse Voetbalbond tijdens een Algemene Leden Vergadering van de SVB door 26 leden

afgezet.

Dit is eerder een enorme opluchting dan een grote schok voor de voetbalsport in Suriname, aangezien het ene na het andere schandaal zich opstapelde rondom het bestuur onder leiding van John Krishnadath, waardoor een nieuw schandaal als een donkere wolk boven het bestuur bleef hangen.


Er is besloten dat het tijd is voor verandering en dat het bestuur onder leiding van John Krishnadath niet langer toereikend is om het Surinaamse voetbal te leiden.


De afgelopen jaren was er veel kritiek op het bestuur van de SVB, vooral omdat er te weinig werd gedaan om het Surinaamse voetbal te verbeteren. Het is duidelijk dat de 26 leden er klaar mee zijn en dat ze een nieuwe start willen maken met een nieuw bestuur.

Dit is een enorme kans voor het Surinaamse voetbal, aangezien er nu een kans is om echt iets te veranderen. Het is aan het nieuwe bestuur om te bewijzen dat ze het Surinaamse voetbal echt kunnen verbeteren en laten zien dat ze beter zijn dan het vorige bestuur.

1.712 weergaven0 opmerkingen
bottom of page