top of page
  • Foto van schrijverNatioblogs

'Denzel Jubitana wordt in de wandelgangen gezien als een potentiële versterking voor Suriname'


Mei 11, 2023Er is een gigantische pot van spelers die voor het nationale elftal van Suriname uit kunnen komen, maar welke (huidige) speler zal uiteindelijk deel uitmaken van het elftal waarmee Natio zich voor het eerst in de geschiedenis voor een WK zal kwalificeren?


Maar voordat het zover is zal uiterlijk 16 mei 2023 bekend moeten worden gemaakt welke spelers mogen hopen op een plekje binnen de selectie van 23 spelers die via de Prelims zal gaan strijden om kwalificatie voor de CONCACAF Gold Cup af te kunnen dwingen.In de tussentijd hebben wij na een gedegen analyse buiten de Surinaamse voetbalbond om, een lijst van potentiële nieuwe versterkingen samengesteld die zouden kunnen debuteren in deze selectie. In aanloop daarvan zullen wij geregeld een korte analyse van één of meerdere spelers van dat lijstje delen op onze Social media-kanalen en in onze komende uitzendingen bespreekbaar maken.


Dit keer hebben wij het oog laten vallen op de in Antwerpen (België) geboren, Denzel Jubitana.

Hij heeft een Belgische moeder en een Surinaamse vader. Denzel komt uit een Surinaamse voetbalfamilie, zo is hij onder andere een achterneef van Clarence Seedorf.
Naam: Denzel Jubitana

Geboortedatum: 6 Mei 1999

Geboorteplaats: Antwerpen, België

Leeftijd: 23 jaar

Lengte: 1,75 m

Positie: Aanvallende Middenvelder

Voet: Links


Korte geschiedenis

Jubitana begon zijn carrière in de jeugd bij Turk Sport en doorliep achtereenvolgens de jeugdelftallen van KSK Beveren, Lierse SK en KV Mechelen. Hij scoorde zijn eerste doelpunt in de Belgische Jupiler Pro League op 18 augustus 2018 voor Waasland Beveren tegen Sint-Truiden.
In juli 2021 tekende hij na een succesvolle proefperiode een contract voor een jaar bij Roda JC Kerkrade in de Nederlandse Keuken Kampioen Divisie. In februari 2022 verhuisde Jubitana naar Iraklis in de Griekse Super League 2.


Videobeelden van Denzel Jubitana:Vergeet niet te abonneren 🔔


898 weergaven0 opmerkingen
bottom of page