top of page
  • Foto van schrijverNatioblogs

‘’De eerste beelden van de selectie van Suriname vanuit Thailand’’

Maart 24, 2022

Het nationale voetbalelftal van Suriname is op dinsdag 22 maart aangekomen in Thailand, daar het op zondag 27 maart een oefeninterland zal spelen tegen de nationale selectie van Thailand.


De selectie van Suriname verblijft in Bangkok (hoofdstad, Thailand). Daar zal er 2 keer per dag worden getraind tot 26 maart.Vanuit Bangkok, Thailand vertellen Jeredy Hilterman, Yanic Wildschut en Joey Roggeveen, aan het Surinaamse programma Inside Natio, onder andere over hun binding met Suriname.

Jeredy Hilterman


De fysiek sterke, gepassioneerde spits die voornamelijk van de goals leeft, vindt het een mooie kans om zichzelf te laten zien voor Suriname.
‘’Je moet realistisch zijn, als je kijkt naar het Nederlands elftal, daar speelt Memphis Depay, ik speel bij NAC Breda en hij bij Barcelona. Daar zit wel een groot verschil in, aldus Hilterman over zijn keuze voor Suriname.’’Yanic Wildschut


De pijlsnelle linksbuiten vindt het een hele eer te zijn opgeroepen. En staat te trappelen om zijn eerste minuten in het shirt van Suriname te maken.


‘’Hopelijk kan ik mijn steentje bijdragen aan de opmars van Natio, aldus Yanic Wildschut’’.Joey Roggeveen


De zeer goed meevoetballende, atletische doelman vindt het een hele eer dat hij erbij zit en is vooral trots en blij dat hij zichzelf op internationaal podium kan laten zien.
‘’Voor mij was de keuze heel simpel. Ik heb altijd een goede band gehad met Suriname. Mijn moeder is van Surinaamse komaf en mijn opa en oma zijn Surinaams. Die band is er altijd geweest. Het is dan ook mooi dat ik er met de selectie ben om Suriname te vertegenwoordigen, aldus Joey Roggeveen.’’


647 weergaven0 opmerkingen
bottom of page