top of page
  • Foto van schrijverNatioblogs

''Confrontatie met SVB bondslid Waldo Gobardhan tijdens protestactie''Augustus 3 , 2021
In een eerder statement maakte de SVB kenbaar dat Dean Gorré om ‘moverende redenen’ de laan uit is gestuurd en dat de bond zich zou concentreren op het opzetten van een Prof League en de bouw van het nieuwe André Kamperveen Stadion.De SVB had haar dank uitgesproken in de bewezen diensten van Dean Gorré en zijn stafleden, maar gaf in het volgende statement meer openheid van zaken over het verrassende ontslag van de voormalige oefenmeester van de Nationale Surinaamse voetbalploeg.


"Ja we gaan niet verder met Dean. Onder hem zijn wij twee WK-voorrondes niet verder gekomen dan de eerste ronde."


"Zowel bij de WK-kwalificatie als de Gold Cup hebben we grote fouten gemaakt. Gorré heeft zijn doelen niet bereikt", aldus bondslid Waldo Gobardhan.


Volgens de SVB zouden ook de spelers kenbaar hebben gemaakt niet verder te willen onder Gorré, al is de reden daarvan op dit moment nog niet bekend.

Wel is er een kort stuk van een radio interview van een SVB bondslid uitgelekt waarin de radio presentator bekend heeft gemaakt dat de voetballers van Surinaamse komaf van plan zijn een statement te maken tegen de SVB..

Het statement van de voetballers komt waarschijnlijk als reactie op de wijze van handelen van de SVB in het op straat zetten van Dean Gorré.


Wordt vervolgd..

1.224 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page