top of page
  • Foto van schrijverNatioblogs

‘’Bestuur Krisnadath treedt niet af, maar schrijft wel verkiezingen uit’’

Bijgewerkt op: 31 mei 2022


Mei 31, 2022Op de Algemene Leden Vergadering (ALV) van zaterdag 29 mei is er besloten dat er binnen drie maanden vervroegde verkiezingen worden gehouden bij de Surinaamse Voetbalbond (SVB). De wens van een meerderheid van de leden die het aftreden van het bestuur onder leiding van voorzitter John Krisnadath eiste, ging daarbij nog niet in vervulling.
“Na ampele overwegingen en welgemeende adviezen uit ons sociaal netwerk en van onze gezinnen hebben wij als bestuur besloten verkiezingen uit te schrijven welke binnen drie maanden zullen plaatsvinden,” aldus Krishnadath in een statement.Uitstel van executie

Met het uitschrijven van de verkiezingen is een heuse Houdini-act in de maak, maar Krisnadath en zijn bestuur liggen al geruime tijd onder vuur, waardoor deelname aan de vervroegde verkiezingen veel weg heeft van een poging ter voorkoming van meer gezichtsverlies.


Strafklacht

Krishnadath zat ermee in zijn maag dat zijn collega-bestuursleden in de afgelopen periode het bestuur onder zijn bewind beschuldigde van corruptie, fraude en omkoperij. Voor de gewezen bondsvoorzitter was hiermee de maat vol. Als gevolg daarvan heeft hij tegen de gewezen personen een strafklacht wegens laster en smaad ingediend.


Krishnadath lijkt met een afscheidstournee bezig te zijn nu hij ook aangaf het jammer te vinden dat het niet gelukt is betaald voetbal in Suriname te introduceren en dat de bouw van het nieuwe AK stadion waar hij 8 jaar mee bezig is geweest, vertraagd plaats zal vinden.270 weergaven0 opmerkingen
bottom of page